Winkelen per

Plantgoed

Geen tijd of geen zin om zelf te zaaien?

Geen probleem, dan koopt u toch gewoon uw plantgoed bij 123zaden.

Vanaf 14 maart kunt u uw plantjes vooruit bestellen bij 123zaden, de bestelde plantjes worden uitgeleverd vanaf eind april/begin mei.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Plantgoed

Vanaf nu verkoopt 123zaden ook diverse moestuin planten. Dit plantgoed wordt in speciale blisters verzonden om ervoor te zorgen dat de plantjes tijdens het transport niet beschadigen.

Een greep uit ons nieuwe, en nog steeds groeiende, assortiment: moesplantjes, courgetteplantjes, tomatenplantjes en zoete aardappelplantjes. Bekijk zelf welke moestuin planten u aan uw moestuin toe wilt voegen en bestel ze online. Groenteplantjes kopen doet u voortaan ook bij 123zaden.nl!

Moestuin planten

Niets is lekkerder dan uw eigen groenten en kruiden uit eigen tuin. Een grote moestuin is hier niet eens per se voor nodig. In een vierkante moestuinbak kunt u ook al uw eigen groenteplantjes kweken. Duurt het te lang voor u totdat de groenten of kruiden van zaadje naar te oogsten plantje zijn gegroeid, dan kunt u beginnen met het planten van voorgekweekte moestuin planten. Dit plantgoed kunt u met aardekluit en al in de grond zetten. Daarna is het het belangrijkste om de moestuin planten op tijd water te geven, onkruid te verwijderen en af en toe even te controleren of alles goed groeit. Sommige plantjes hebben op den duur bijvoorbeeld versteviging nodig. Hiervoor kunt u bamboestokken gebruiken. De ene groenteplant heeft meer onderhoud nodig dan de andere. Bij sommige planten moeten af en toe zijtakken verwijderd worden. En later moeten bijvoorbeeld bladeren en eventueel toppen verwijderd worden om de groei van de groenten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Groenteplantjes kopen

Groenteplantjes kopen kan ook bij 123zaden. U bestelt ze net zoals onze zaden makkelijk online. We verpakken het plantgoed zorgvuldig zodat de moestuin planten niet beschadigd raken tijdens de verzending. Bestel de moestuin planten van uw keuze online op 123zaden.nl en plant ze meteen in uw moestuin!