Komkommer zaden

Komkommer is een gemakkelijk te kweken groente die een stevige ondersteuning nodig heeft. De smaak van zelf gekweekte komkommers is veel lekkerder dan die van een gekocht exemplaar. Komkommer zaaien en komkommers uit eigen tuin kweken is dus zeker een goed idee. Bestel hier uw komkommer zaden. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Komkommer zaaien

Als u komkommer zaden bestelt bij 123zaden.nl krijgt u altijd een zaaihandleiding erbij. Met het volgen van deze handleiding gaat komkommer zaaien altijd goed. Belangrijk voor komkommers is in ieder geval dat ze voldoende water en voeding krijgen. En het ondersteunen van de plant zorgt voor mooie lange en rechte komkommers.

Als de komkommers klaar zijn om te oogsten kunnen ze op vele manieren gebruikt worden. Gebruik komkommers bijvoorbeeld rauw in salades en op brood als fris beleg. Komkommer kan ook worden gekookt, gestoofd en gebakken. In de zomer is een heerlijk verfrissende komkommersoep een aanrader. Genoeg mogelijkheden dus, komkommer zaaien in uw eigen tuin is daarom zeker de moeite waard.

Veel soorten komkommer zaden

Bij 123zaden vindt u een groot assortiment komkommer zaden. We hebben natuurlijk de meest bekende, lange en donkergroene komkommers in het assortiment. Maar we hebben ook zaden voor speciale soorten komkommers. Kende u de Lemon komkommer bijvoorbeeld al? Deze aparte komkommer lijkt heel veel op een citroen, vandaar de naam. De smaak is mild zoet, dus die lijkt niet op de citroen. Het Muismeloentje is een andere aparte komkommer met zijn kleine, ovale vruchten. U vindt ook een aantal biologische komkommerzaden in onze webshop.

Komkommerzaad kopen

Heeft u uw keuze kunnen maken? Alle komkommer zaden uit ons assortiment kunt u makkelijk online bestellen. In het hoogseizoen, van 1 januari tot 30 juni, wordt uw bestelling binnen 24 uur verzonden. Zo kunt u uw moestuin of kas snel aanvullen met deze veelzijdige groente.